Back BesplatanSport.com

Sportski centar Dynamic Beograd Stari grad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Dunavska 62
11000
Telefon
011/404-44-50 063/352-413
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportski centar Dynamic je moderno zdanje koje u sebi objedinjuje resurse za aerobni, anaerobni i kombinovani trening, u gimnastičkoj i fitness sali, teretani ili bazenu, uz mnoštvo propratnih sadržaja.

DYNAMIC SPORT & HEALTH CLUB kreiran je sa ciljem da posetiocima pruži spoj kvaliteta, dobre energije, zdravlja i udobnosti.Dynamic je mesto sporta, radosti i relaksacije  –  mesto koje se prostire se na 1.800 kvadratnih metara.Kod nas mališani ovladavaju svojim prvim sportskim koracima, profesionalni sportisti imaju dovoljno slobode i prostora da se bave sportom, a pred rekreativcima se nalazi širok spektar izbora kombinovan sa sjajnim uslovima za trening.Pored bavljenja sportom i fitnesom, Dynamic pruža izvrsne uslove za istinsko i kvalitetno opuštanje – masaže, saune, tursko kupatilo i slana soba samo su deo naše bogate relax ponude usmerene ka negovanju duha i tela.Posetiocima je dostupna i  sinergija medicinskih procedura i tradicionalnih terapeutskih tretmana, odnosno, kombinovanje fizikalne medicine i kineziterapije sa inovativnim kozmetičkim spa procedurama – a sve to u cilju poboljšanja zdravlja duha i tela.Svakoj našoj oblasti posvetili smo jednaku pažnju i dovoljno  prostora, i svaka od njih pruža oplemenjujuće iskustvo koje se pamti.

Teretana sportskog centra Dynamic vežbačima pruža personalne i polupersonalne programe, kao i mogućnost samostalnog vežbanja u odličnim uslovima. Naša teretana opremljena je Life Fitness opremom poslednje generacije, vrhunskom ventilacijom i karakteriše je prirodna osvetljenost. Sve to vežbačima pomaže da na pravi način iskuse vežbanje u teretani i da istinski uživaju tokom treninga.Onima koji su skloni vežbanju u grupi ljudi Fitnes studio sportskog centra Dynamic predstavlja oazu dobrog osećaja i kvalitetnog treninga. U fitnes sali možete vežbati grupne programe koji će unaprediti izdržljivost, snagu i gipkost, i učiniti da trening za vas ne bude obaveza, već zadovoljstvo i inspiracija.

Bazen sportskog centra Dynamic je dimenzija 15x8 m i dubine 90-120 cm, sa temperaturom vode od 30° i vazduha 31°-32°C. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen savremenim sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje hlora i amonijaka iz vazduha.

Dynamic Arena je sportska dvorana u sklopu sportskog centra Dynamic koja pruža vrhunske uslove za profesionalne treninge, kao i za rekreaciju.

Progradmi sportskog centra:

BebiBuć je program koji se odvija u vodi, kreiran za bebe od 3 meseca do 2 godine, dok je BebiBum namenjen deci uzrasta od 2 do 4 godine. Oba programa podrazumevaju učešće roditelja i deteta.

Bushido školica sporta je tu za decu od 3 do 10 godina. Pre nego što dete stupi u svet nekog od konkretnih sportova, važno je da razvije osnovne veštine, spretnost i fizičku spremnost. Bushido školica sporta namenjena je upravo tome.

Škola plivanja Tim stručnjaka usmeren je ka razvoju veštine plivanja kod dece. Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Kroz našu školu plivanja do sada je prošlo više od hiljadu mališana.Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Kroz našu školu plivanja do sada je prošlo više od hiljadu mališana.

2011-03-17 00:00:00
Sportski centar Dynamic Beograd Stari grad Prikaz sportskog kluba Sportski centar Dynamic Beograd Stari grad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,415
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori