Back BesplatanSport.com

Fitnes klub-zenska teretana Elit Fit Novi Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Bulevar umetnosti 19
11070
Telefon
011/312-12-34 064/110-59-86
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Fitnes klub-zenska teretana Elit Fit Novi Beograd osnovan je u maju 2006. godine  u ulici Bulevar AVNOJ-a 59. Danas se nalazi u Bulevaru Umetnosti 19. Od samog pošetka rada organizuje se isključivo rekreacija za lepši pol.

Ono što je specifičnost našeg kluba je rad individualnog karaktera sa 1-4 žene u jednom terminu.

Svaki termin se pojedinačno zakazuje u zavisnosti od slobodnog vremena naših klijenata. 

Prosto je opremljen kvalitetnim sprevama za vežbanje, poznate nemačke marke "FINNLO" (nekadašnji HAMMER).

Klub je od samog početka sa radom postao član Saveza za Rekreaciju i Fitnes Srbije, što govori o odgovornosti i ozbiljnosti našeg rada.

Programi u klubu:

Individualni treninzi (1 na 1)

Program koji takođe nudimo svim zainteresovanim klijentima je individualno vežbanje 1 na 1 gde trener radi samo sa 1 klijentom individualno. Takođe se vrše sva neophodna merenja za izradu jedinstvenog programa, kao i kontrola merenja posle izvesnog vremena.

Treninzi individualnog karaktera (1-4)

Naš osnovni i najzasupljeniji program je taj pri kome se svakom klijentu prilagođava jedinstvani program vežbanja, specifičan za svakoga ponaosob u zavisnosti od godina, zdravstvenog stanja, stanja utreniranosti i porteba klijenata. Prvobitno se vrši osnovno merenje: masa, procenat masti i vode u organizmu, zatim antropometrijska merenja: obim nadlaktice, struka, kukova i butina, i onda se pristupa testiranju trenutnog stanja utreniranosti na osnovu koga se pravi program vežbanja. Ova merenja se ponavljaju na svakih mesec ili dva da bi se utvrdio postignuti učinak trenažnog procesa. U toku jednog termina mogu istovremeno vežbati najviše 4 klijentkinje, svaka po svom programu, koje određuje i nadgleda trener tokom celog treninga.

Masaže

Našim klijentima nudimo relaksacione i parcijalne masaže koje vrši viši fizioterapeut. Masaže su veoma bitne za uspešan trenažni proces jer je neophodno da se mišići i celo telo uopšte relaksiraju i opuste posle napornog treninga i pripreme za sledeći napor.

Konsultacije o ishrani

Naši treneri Vam mogu pomoći savetima i preporukama o zdravoj i pravilnoj ishrani, i mogu Vam predložiti određene korekcije ukoliko je neophodno.

U ovako prijatnom prostoru se stvara i prijatna atmosfera što vežbanje čini manje napornim.

2011-03-17 00:00:00
Fitnes klub-zenska teretana Elit Fit Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Fitnes klub-zenska teretana Elit Fit Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,831
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori