Back BesplatanSport.com

Fitnes i Wellness centar "Wellnessland" Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Radoslava Grujića 25
11000
Telefon
011/3444544
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes i Wellness centar "Wellnessland" Vracar je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sve-obuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu.Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.

Lociran u samom srcu grada, Fitnes i Wellness centar WellnessLand ima fitness zonu bogato opremljenu Technogym opremom, prostranu aerobic salu sa opremom za spinning i pilates, idealno projektovane svlacionice sa suvim saunama, bazen i mnogobrojne spa sadržaje. Savremena oprema centra postavlja nove standarde u domenu rekreacije, a vešto uklopljeni raznoliki sadržaji daju mogućnosti za vrhunsko uživanje, opuštanje i odmor.

Fitnes i Wellness centar nudi i usluge rehabilitacionih medicinskih procedura, program redukcije telesne mase i Wellness-Caffe. Sve navedene usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka: (fitness trenera, aerobik-instruktora, fizioterapeuta, pedagoga, lekara i drugog visoko obučenog osoblja). Korisnicima je na raspolaganju oko 6 parking mesta.

2011-03-17 00:00:00
Fitnes i Wellness centar "Wellnessland" Beograd Prikaz sportskog kluba Fitnes i Wellness centar "Wellnessland" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 6,862
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori