Pro Gym Fitnes centar teretana Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Sjenička 1
21000
Telefon
060/022-66-44
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Pro Gym savršeno je mesto da započnete rad na svom telu i uz pomoć profesionalnih instruktora i iskusnih trenera postanete najbolja verzija sebe.

Nalazimo se na izuzetnoj lokaciji, u samom srcu Beograda u Sportskom Centru Vračar. Na ekskluzivnom prostoru od oko 400m2 prostiru se moderno opremljena teretana, sale za fitness i aerobik, jacuzzi, sauna i prostor za masažu.Posebna prednost u odnosu na ostale fitnes centre je mogućnost da svi naši posetioci, pored programa Pro Gym centra mogu koristiti veliki i mali bazen i ostale sadržaje SC Vračar.

Prijatan, klimatizovan ambijent pruža sve uslove za kvalitetne treninge svima, bez obzira da li se sportom bavite profesionalno ili rekreativno. Dodatni komfor i udobnost omogućavaju zasebne muška i ženska svlačionica, opremljene ormarićima za odlaganje stvari i funkcionalnim tuš kabinama. Pro Gym centar zadovoljava najviše svetske zdravstvene i higijenske standarde.

Maksimalan učinak i performanse pri vežbanju garantuju najmodernije trenažne sprave i rekviziti poznatog svetskog brenda za proizvodnju sportske opreme Life Fitness. Nama merilo uspeha, a vama dokaz našeg kvaliteta jeste broj stalnih članova koji se od 2009. kada smo osnovani stalno povećava. Posebno smo ponosni na cifru od preko 6.000 ljudi koji su nam do sada poklonili svoje poverenje i vežbali u našem centru.

Fitnes Centar Teretana ProGym nudi vam mogućnost vežbanja na najnovijim LifeFitness spravama. U svojoj ponudi ima fitness treninge, aerobne treninge, individualne treninge,pripremu sportista, kardio treninge i vežbe za redukciju telesne težine. Kvalifikovani i stručni treneri su uvek raspoloženi da rade sa Vama,kao i da vam pomognu da prevaziđete svakodnevnu rutinu vežbanja. Prednost Fitness Centra ProGym je što se nalazi u samom Sportskom Centru, gde pored navedenih aktivnosti možete da se odlučite za korišćenje malog i velikog bazena, kao i mnoge druge sportove. Naša želja je da vam omogućimo da se osećate bolje i bez stresa!

Možete birati između individualnih i grupnih treninga, a našu ponudu čine:

Fitness program

Aerobni treninzi

Cardio program

Priprema sprofesionalnih sportista

Vežbe za smanjenje telesne težineImate mogućnost i da kombinujete različite programe i vrste vežbi, a učinak možete pojačati korišćenjem saune koja je sastavni deo našeg fitnes centra. Grupni treninzi podrazumevaju ograničen broj polaznika, što znači da nema gužvi koje utiču na kvalitet treninga. Osim toga, instruktori mogu posvetiti maksimalnu pažnju svakome kome je to potrebno. Ukoliko se odlučite za individualne treninge, vaše je samo da nam iznesete želje i rezultate koje želite da postignete. Na osnovu stručne procene dobićete potpuno personalizovani plan treninga i niz nutricionističkih saveta kako da na najlakši i najbrži način stignete do svog cilja.Kvalitetu Fitness centra Pro Gym posebno doprinosi tim kvalifikovanih iskusnih trenera i instruktora.

Radno vreme Fitnes centra teretane Pro Gym:

Radnim danima: 07:00 – 23:00

Vikend: 08:00 – 22:00

2011-03-12 00:00:00
Pro Gym Fitnes centar teretana Beograd Prikaz sportskog kluba Pro Gym Fitnes centar teretana Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,829
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori