Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Health Concept Vračar

Rejting
★★★½
Ocena: 3.9 - 7 glasova

Adresa
Sazonova 71
11000
Telefon
011/283-70-29 064/279-45-34 063/229-444
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Health Concept Vračar se nalazi u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, u Sazonovoj 71.

Prostor-Moderan i prilagođen klijentima koji cene individualan pristup i maksimalnu posvećenost. Atmosfera je intimna, a broj vežbača strogo ograničen u dogovorenom terminu.

Oprema-Opremljen spravama jednog od vodećih svetskih proizvođača fitnes opreme PRECOR. U sprovođenju našeg metoda koristimo pulsmetre POLAR, kao i TRX, revolucionarni fitnes rekvizit sa kojim je moguće odraditi preko stotinu različitih vežbi koristeći isključivo sopstvenu težinu.

HEALTH CONCEPT je koncept zdravlja i dobre forme koji podrazumeva program treninga i ishrane prilagoðen svakom vežbaču posebno. Kombinujući precizna merenja i testiranja sa vašim željama i potrebama sprovodimo izbalansiran trenažni program koji će vam omogućiti da za najkraće moguće vreme i na najzdraviji način doðete do željenih rezultata.

Možete li zamisliti bilo koju sportsku aktivnost u kojoj se takmičari usavršavaju bez pomoći trenera? Nararavno da ne i pored toga sto većina sportista kroz višegodišnju praksu nauči da savršeno poznaje svoje psiho-fizičke kapacitete I bez obzira što su neke vežbe ponovoli skoro million puta u toku svoje sportske karijere.Slično je i sa rekreativcima tj. svima onima kojima nije cilj vrhunski sportski rezultat već se vode, pre svega, zdravstveno-estetskim razlozima tj. prevazilaženjem određenih fizičkih ograničenja i unapređenjem sopstvenog životnog stila.

Posetite našu Facebook stranicu.

2011-03-16 00:00:00
Fitnes centar teretana Health Concept Vračar Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Health Concept Vračar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,034
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori