Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Active Gym Zvezdara

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Rabelova 17
11000
Telefon
065/575-05-78
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Active Gym & Fitness, Zvezdara se nalazi u 350kvm ekskluzivnog prostora, tržnog centra Balkan Bukovica. Centar ima dva nivoa na kojima se nalazi tri zone. Ceo prostor se nalazi iznad nivoa zemlje. Odlikuje ga lepo prirodno okruženje i prirodno osvetljenje. Pored prirodnog provetravanja prostor poseduje i vrhunsku klimatizaciju.

Gym zona - prostire se na donjem nivou centra i opremljena je najsavremenijim cardio i strainght (snaga) spravama vodeće svetske firme. Fitness zona - sa ponosom možemo da Vam kažemo da je jedna od najkvalitetnijih fitnes sala za grupne treningde u gradu. Nalazi se na drugom nivou našeg centra na površini od 130kvm gde omogućava rad kako malih tako i velikih grupa.

Nudimo Vam najsavremenije fitness programe: mix aerobic, step aerobic, power yoga, winzor pilates, jazz gimnastika, škola karatea za mlađe uzraste... koje vode naši vrsni stručnjaci iz ovih oblasti.

Po prvi put na lokoaciji Mirijeva imate priliku da se sretnete sa modernim fitness i relax konceptom. U korak sa trendovima, stvorili smo i omogućili svima onima koji žele da vode računa o svom zdravlju i izgledu, centar koji izlazi u susret svim vašim potrebama i spreman je da odgovori na nove izazove.Pomoćićemo Vam da uđete u svet fitness-a i podignete kvalitet vašeg života na viši nivo.

2011-03-16 00:00:00
Fitnes centar teretana Active Gym Zvezdara Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Active Gym Zvezdara u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,697
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori