Fintes centar teretana TheGYM Zvezdara

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Bulevar Kralja Aleksandra 312
11000
Telefon
011/242-17-68
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fintes centar teretana TheGYM se nalazi u srcu Zvezdare, u najdužoj ulici Beograda, Bulevaru Kralja Aleksandra broj 312. Prostor je nov, klimatizovan, iznad nivoa zemlje, koncipiran da zadovolji sve vaše potrebe za rekreaciju.

Centar Vam je omogućio vežbanje na najnovijim spravama svetskog proizvodjača broj jedan fitnes opreme life fitness. Osnovne karakteristike life feitness opreme su odlična anatomska prilagodljivost, nečujnost, minimalna mogućnost pogrešnog izvodjenja vežbi. Teretana je širokog spektra usluga te se u sklopu nje nalazi i FITO BAR u kome se članovi mogu osvežiti posle treninga.

Opremljena je svlačionicama koje poseduju tuš, ormarićima na zaključavanje, fenovima... parking se nalazi sa obe strane kluba i ne podleže vremenskom ograničenju.Sve ovo uz sjajan ambijent, ljubazno osoblje učiniće da vrema koje provedete u fitnes centru TheGYM bude vaš omiljeni deo dana.

Svi naši treneri su pažljivo birane stručne osobe visoko obrazovane i obučene za fitnes i rekreaciju, te Vam u svakom momentu mogu pružiti kvalitetan i koristan savet vezan za vežbanje, ishranu, zdrav život...Ukoliko ste početnik, trener će zajedno sa vama vežbati nekoliko terninga, kako bi Vas upoznao sa spravama i pravilnim načinom vežbanja. Od nas možete dobiti program po kojem ćete vežbati, koji će biti izradjen samo za Vas, uskladjen vašim mogućnostima i ciljevima.Fitnes centar The GYM svojim članovima nudi razne vrste treninga i usluga:

Samostalno (slobodno vežbanje)   

Poluindividualne treninge (grupa od tri do četiri, člana koju će trener svaki put voditi kroz trening dodatno, motivisati i dovoditi vaše vežbanje na viši nivo)   

Personalne treninge (brži, sigurniji i efikasniji put do željenih ciljeva, individualni rad sa ličnim trenerom podrazumeva stalni nadzor pravljenje i realizaciji programa, motivaciju, i savete o ishrani i uopšte bolje razumevanje fitnesa)   

Kondicionu pripremu sportista   

Treninge snage   

Kardio treninge   

Vežbe istezanja i oblikovanja   

Vežbe za redukciju telesne težine   

Besplatnu Wellnes analizu   

Prodaju sportskih preparata

Radno vreme fitnes centra teretane TheGym:

Radni dani: 08h - 23h

Subota: 10h - 20h

Nedelja 10h - 19h

 

2011-03-20 00:00:00
Fintes centar teretana TheGYM Zvezdara Prikaz sportskog kluba Fintes centar teretana TheGYM Zvezdara u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 6,338
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori