ODBRANA - Takticki Sistem Samoodbrane

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★½
Ocena: 4.97 - 137 glasova

Adresa
Brace Jerkovic 137a
11010
Kontakt osoba
Vladimir Djordjevic
Telefon
069699232
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Odbrana - Takticki Centar Borenja; Beograd, Srbija 

Одбрана је тактички систем (борилачка вештина) самоодбране развијен у касним 1990-им, у ЧикагуСАД. Тактички систем самоодбране је развио српско амерички држављанин Владимир Ђорђевић користећи технике реалног аикидоа,кикбоксаџијуџице, блиске борбе прса у прса, борбе са ножем и уличне туче. Одбрана је заснована на моменталном дефанзивном реаговању и неутрализацији претње уз офанзивно елиминисање агресије. Одбрана је данас саставни део тактичке и физичке обуке војно полицијских структура, обезбеђења, цивила, жена и деце. 

 

Одбрана подстиче чланове да избегавају конфронтацију. Уколико је то немогуће, онда борбу треба завршити на најбржи и најефикаснији начин. Напади су усмерени на најугроженије делове тела, а обука није ограничена само на технике које избегавају озбиљне повреде. Тренинг Одбране је максимално сигуран за студенте са употребом заштитне опреме и коришћењем разумне силе. Чланови уче да се одбране од разних напада и да му се супротставе користећи ударце руком, ногом, технике закључавања, бацања… Специфичност тренинга и препознатљивост Одбране је самоодбрана од два и више нападача са или без оружија. Студенти поред самоодбране, пролазе војну физичку спрему, обуку у коришћењу и одбрани од напада од пушке, пиштоља, палице, ножа.

ODBRANA - Takticki Sistem Samoodbrane

2015-04-19 00:00:00
ODBRANA - Takticki Sistem Samoodbrane Prikaz sportskog kluba ODBRANA - Takticki Sistem Samoodbrane u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 44,029
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori