MMA&BJJ akademija Secutor

Rejting
★★½
Ocena: 2.92 - 24 glasova

Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 153
11000
Telefon
063/314-552
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Akademija "Secutor" je zvanično registrovana u MINISTARSTVU OMLADINE I SPORTA SRBIJE. Osnivači i glavni treneri su Jovan Milićević i Aleksandar Milićević. Klub je član MMA saveza Srbije. Područje rada akademije "SECUTOR" je u okviru MMA i BJJ sporta.Datum osnivanja akademije "Secutor" je 02. 02. 2002 godine. U dosadašnjem periodu rada osvojene su brojne medalje na domaćim i svetskim takmičenjima u BJJ i MMA sportovima.

Poreklo MMA se vezuje za Pankration. 648 godine pre nove ere Pankration je postao deo Olimpijskih Igara u Antičkoj Grčkoj. Pankration je bio mešavina pesničenja i rvanja i većina mečeva se završavala u parteru gde su udarci i završnice (poluge i gušenja) bili česti. Bio je to najpopularniji sport na Olimpijskim Igrama i u Helenskom svetu.  

Sala za treninge je površine 150 m2, pod stunjačama i nalazi se u okviru Paint Ball kluba "Arena No.1". Provetrenost i ventilacija prostorije su na optimalnom nivou. Posebne svlačionice za devojke i muškarce (svaka poseduje tuš kabine). U BJJ akademiji "Secutor" trenira se Brazilski Jiu Jitsu sa  kimonom (Gi) i bez kimona (NO Gi). Upis novih članova traje tokom čitave godine.

U okviru redovnih termina održavaju se posebno treninzi za decu. Treninge vode profesionalni treneri najvišeg zvanja, sa dugogodišnjim iskustvom u BJJ sportu.

 Grupa za odrasle je namenjena takmičarima i vežbačima na višem nivou BJJ, ali postoji i poseban program rada sa početnicima i rekreativcima. Intenzitet i nivo treninga, za takmičare, je visok i veoma zahtevan u fizičkom i tehničkom pogledu. Članovi BJJ akademije "SECUTOR" koji dođu do ovog nivoa imaju posebne pogodnosti treniranja, između ostalog i to da za jednu članarinu treniraju 6 x nedeljno. Treninzi rekretavnog tipa za muškarce i devojke su posebno prilagođeni ovakvom nivou vežbanja.

 Ovakav način treniranja pokazao se kao veoma efikasan, a o tome najbolje govore brojne medalje koje su članovi "SECUTOR Neves Tima" osvojili na međunarodnim i domaćim takmičenjima. BJJ akademija "Secutor" je pod okriljem BJJ akademije "Neves" čiji je osnivač Brazilac Leonardo Neves (nosilac BJJ crni pojas 3. stepen). Ovime je omogućeno stalno napredovanje u znanju BJJ kao i zvanična dodela pojaseva priznatih od strane IBJJF (Svetske BJJ federacije).

Treninzi MMA&BJJ akademije "SECUTOR" (koju sačinjava više klubova) održavaju se na više lokacija u Beogradu i Srbiji:

- Jurija Gagarina 64, Novi Beograd

- Bulevar Arsenija Čarnojevića 157, Novi Beograd

- Braće Jerković 137A, Beograd

- Despota Stefana 68A, Beograd

- Čarlija Čaplina 39, Beograd

- Smederevo

- Leskovac

- Požega

- Aranđelovac

- Šabac

- Niš

- Kraljevo

- Majdanpek

- Valjevo

 

2010-12-25 00:00:00
MMA&BJJ akademija Secutor Prikaz sportskog kluba MMA&BJJ akademija Secutor u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 6,376
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori