Wing chun Kung Fu zmajevo gnezdo

Rejting
★★★½
Ocena: 3.75 - 4 glasova

Adresa
Gradski park 2
11070
Telefon
063/729-16-64
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Tradicionalni Wing Chun Kung Fu klub „ZMAJEVO GNEZDO” Beograd, osnovan je 2008. godine u Beogradu, u početku kao sekcija, a danas kao registrovan klub sa ciljem širenja KINESKIH TRADICIONALNIH VEŠTINA SAMOODBRANE u svakodnevnom okruženju.

Na ovakav korak smo se odlučili kako bi svojim, najpre humanim potencijalima, pomogli običnom čoveku da za vrlo kratko vreme stekne određena znanja i veštine koje mu mogu pomoći da se što jednostavnije i lakše izbori sa izazovima koji nosi svakodnevni život.

Klub vode ljudi koji su ostvarili zapažene rezultate u ovoj veštini kroz razna takmičenja i manifestacije organizovane pod okriljem mnogobrojnih borilačkih saveza i organizacija. Tome svedoče osvojene medalje i pohvalnice sa raznih takmičenja u zemlji i inostranstvu. Naročito ističemo osvojeno prvenstvo Evrope u formama gde je Sifu Jovan Vuca osvojio zlatnu medalju kao i zlatne medalje na prvenstvima Vojvodine i Srbije.

Kung Fu klub organizuje treninge na različitim lokacijama u Beogradu i najveći je Wing Chun klub kod nas. Tim vrhunskih trenera predvodi Sifu Jovan Vuca. Klub radi sa različitim uzrastima, od predškolaca do starijih osoba. Prednost ove veštine je što možete početi da je vežbate u bilo kom uzrastu i da budete podjednako uspešni.

Tradicionalni wing chun kung fu klub „Zmajevo Gnezdo” Beograd učesnik je brojnih događaja i manifestacija kao što su seminari i obuke u zemlji i inostranstvu. Klub je 2010. godine bio organizator petodnevnog seminara u Beogradu gde je doveo najvećeg majstora kung fua na svetu, Vilijama Čeunga (William Cheung), Brus Lijevog učitelja.

Treninzi kung fu i wing chun-a se održavaju na više lokacija:

Sportski centar Pinki, Gradski park 2 (ulaz za bazen)Termini treninga Utorak i četvrtak: 20-21h i 21-22h

Zvezdara

Milana Rakića 41, O.Š. Veljko Dugošević

Termini treninga Ponedeljak i petak: 20:30 i 22:00h

 Novi Beograd

Goce Delčeva 38 (iza Komercijalne banke)

Termin treninga  Sreda i petak: 21-22h

Banovo brdo Čukarica

Petra Mećave, Teniski centar NEC (pored Hemijske škole)

Termini treninga Ponedeljak i petak: 19-20h

2016-10-11 00:00:00
Wing chun Kung Fu zmajevo gnezdo Prikaz sportskog kluba Wing chun Kung Fu zmajevo gnezdo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,402
U kategoriji Kung Fu klubBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori