Krav Maga Novi Beograd- blok 63

Rejting
★★
Ocena: 2.25 - 12 glasova

Adresa
Jurija Gagarina 64
11070
Kontakt osoba
Dragan Ostojić
Telefon
064/164-10-13
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Krav Maga Novi Beograd- blok 63 vam želi dobrodošlicu!

Krav maga je praktičan i taktičan metod borenja, koji obučava kako da se spreči, razreši i prevaziđe bilo koja vrsta nasilja i napada. Krav Maga obučava praktikanta, u temama samoodbrana, samozaštite, borilačkim i borbenim veštinama, kao i veštinama zaštite drugih na jedinstven i svestran (iscrpan) način učenja.

Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahteva i okolnosti. Osnivač Krav Mage je Imi Lichtenfeld, a sistem nastavlja da se razvija i modifikuje od strane Eyala Yanilova i vrhunskih instruktora Krav Maga Global (KMG) organizacije.

Krav Maga je horizontalan sistem, sa jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, primenjuje se prirodno i instiktivno, i praktično se može upotrebiti pod stresnim okolnostima. Esencijalni deo Krav Mage je jedinstven proces učenja, metodologija i način obuke.

Krav Maga između ostalog uključuje i teme:

predostrožnosti, prevencije, izbegavanja i odstupanja

bacanja i padovi u svim mogućim uslovima, pravcima i uglovima

napadi i kontranapadi izvedeni na sve moguće mete, distance, uglove, pravce i u svim ritmovima, izvedenim iz svih mogućih položaja i telesnih pozicija

upotreba svih mogućih uobičajenih predmeta i objekata u odbrambene svrhe

odbrana od nenaoružanih napada: udaraca rukama, nogama i ostalim delovima tela

oslobađanje od svih vrsta hvatova, držanja, zahvata

odbrana od svih mogućih pretnji i napada nožem, oštrim predmetima, palicama, tupim predmetima i svih vrsta vatrenog oružja (duga i kratka cev)

Rešavanje gore navedenih napada i pretnji izvedenih iz svih mogućih pravaca i okolnosti. Izvedenih od strane jednog ili više napadača. Kada se takvi napadi dešavaju na različitim mestima, u svim nepovoljnim pozicijama i telesnim položajima, uključujući zatvoren (ograničen) ili otvoren prostor; u hodniku, na stepeništu, u autu.

Upis najmlađih članova je u toku, upišite vaše dete na Krav junior treninge.

ŠTA ĆE DECA I TINEJDŽERI UČITI NA KRAV MAGA ČASOVIMA

Materijal uključuje rešenja za konflikte ili nasilne situacije koje su najčešće u svakom uzrastu. Oni uče kako da izbegnu ili spreče te situacije, ali i u slučajevima kada dođe do fizičkog kontakta uče kako da se odbrane od šamara, udaraca, šuteva, hvatova za majicu i vrat, gušenja, pokušaja bacanja i kako da reše situaciju ako budu bačeni na pod.

Deca, takođe, uče kako da padnu a da se ne povrede u različitim situacijama, bilo statičnim ili u pokretu (hodanje, trčanje, vožnja rolera ili bicikla, itd.).

Termini treninga Krav Maga kluba Novi Beograd:

Početna grupa:  ponedeljak – sreda – petak od 18.00 do 19.00

Napredna grupa: ponedeljak – sreda – petak od 19.00 do 20.00

 

2016-10-12 00:00:00
Krav Maga Novi Beograd- blok 63 Prikaz sportskog kluba Krav Maga Novi Beograd- blok 63 u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,970
U kategoriji Krav Maga klubBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori