BJJ Beograd – Jiu-Jitsu akademija Zarlock

Rejting
★★★
Ocena: 3 - 6 glasova

Adresa
Deli Radivoja 7
11000
Telefon
063/300-137
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

BJJ, Beograd – Jiu-Jitsu akademija „Zarlock“ stvorena je sa ciljem da svojim polaznicima omogući najbolje uslove za učenje, napredak i usavršavanje. Treninzi se održavaju u Flavium sportskim salama koje raspolažu sa prvoklasnim borilačkim podom idealne tvrdoće, i svim neophodnim rekvizitima za savremen trening vrhunskih atleta i šampiona iz našeg sporta.

U akademiji vlada pozitivna atmosfera, idealna za BJJ (Brazilski Jiu-Jitsu), u realnoj borbi neprikosnovene veštine. Radujemo se što, pored glavnog trenera, i ostali članovi kluba žele da pomognu jedni drugima kako bi brže učili, izučavali veštinu i gradili se kao borci. Posebno smo ponosni na iskusnije studente, zato što nesebično pomažu onima koji su tek počeli i imaju manje treninga i znanja. Opšte je poznato da je BJJ, iako u određenoj meri individualan, pretežno timski sport.Brazilski Jiu-Jitsu kao Sport – BJJ, BeogradOno što je potrebno da znate ukoliko se odlučite da se posvetite ovom sportu, i trenirate Jiu-Jitsu, jeste da u njemu nema udaraca. Dakle, nema udaraca u cevanicu, sleopoočnicu, nos… Sve se svodi na to kako da nadmudrite protivnika, pa je ovaj sport često nazivan i igrom „ljudskog šaha” u kojoj i fizički slabija osoba može da porazi većeg i jačeg protivnika. Sjajno je to što polaznici u ovom sportu imaju mogućnost da treniraju „pravi muški“ sport, ali da nemaju ozbiljnije posledice po zdravlje. Kao što je to slučaj sa većinom udaračkih sportova.

Zarlock – Jiu-Jitsu treninziTreninzi u našoj akademiji omogućiće studentima da koriste BJJ za samoodbranu, ali i podizanje fizičke spreme. Dodatno, treniranje sa nama će osposobiti one koji žele da se takmiče za osvajanje medalja i dokazivanje u sportskom smislu. Bez obzira na to što je Zarlock (Žarlok) Jiu-Jitsu akademija relativno mlada, njeni borci su joj već doneli mnoštvo vrednih medalja. Ovakvi rezultati podstiču naše uverenje da će u skorijem periodu Zarlock akademija džijudžice biti najuspešnija u širem regionu.Glavni trener je Žarko Vasilijević. Dokazan borac, višestruki prvak Srbije i osvajač mnogobrojnih medalja u zemlji i inostranstvu. Uvek je spreman da podeli znanje, i usmeri svoje učenike ka BJJ veštini, u nadi da će uz njegovu pomoć i mnogi drugi osetiti strast i ljubav prema istoj. Žarko Vasilijević je učenik čuvenog majstora brazilske džijudžice Jovana Žerjala, legendarnog učitelja koji je doneo BJJ u Srbiju, a pre toga bio pionir ove veštine u Evropi.

Raspored treninga BJJ Beograd – Jiu-Jitsu akademije Zarlock:

Ponedeljkom, sredom i petkom od 20:00Jiu-Jitsu treninzi grupe I se održavaju u Sportskoj Sali Flavium I (blizina Autokomande). Adresa: Deli Radivoja br.7

Utorkom i četvrtkom od 20:00, i subotom od 18:00

Jiu-Jitsu treninzi grupe II se održavaju u Sali Flavium II (blizina Bogoslovije). Adresa: Bore Vukmirovića br.14

2016-10-11 00:00:00
BJJ Beograd – Jiu-Jitsu akademija Zarlock Prikaz sportskog kluba BJJ Beograd – Jiu-Jitsu akademija Zarlock u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,129
U kategoriji Klub brazilskog dziu dzicucaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori