Klub borilačkih veština "Takeda" Beograd

Rejting
★★★
Ocena: 3.4 - 5 glasova

Adresa
Milića Rakića 1
11000
Telefon
064/15-72-727
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub borilačkih veština ’’Takeda’’ je  registrovan u Ministarstvu sporta, treneri i instruktori iza  sebe imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i  omladinom. Osnovni cilj je  popularisanje japanskih borilačkih veština, a posebno škole borenja Takeda San Ryu Jutsu,a samim tim i veština Aikjujutsu,Aikido i Ju Jutsu.Kroz  vežbanje i praktikovanje veštine,učešće na takmičenjima,  deca  i omladina se usmeravaju ka zdravom načinu života i redovnom vežbanju,ali i uče načinima da zaštite sebe  i druge.

-Dođite u vreme treninga, koji možete posmatrati i nakon toga obratite se treneru,koji će Vas uputiti u sve detalje oko početka treniranja.-Nakon toga možete trenirati nekoliko treninga  POTPUNO BESPLATNO!-U početku možete trenirati u opremi koju već posedujete (trenerka i majca).-Upis traje tokom cele godine i stalno je otvoren.Vama će biti posvećena posebna pažnja da bi se što pre uklopili u grupu.

2011-07-14 00:00:00
Klub borilačkih veština "Takeda" Beograd Prikaz sportskog kluba Klub borilačkih veština "Takeda" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , ,

Broj pregleda: 4,674
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori