Kik Boks klub Krstaš Beograd

Stanka Savčić - Pejović je jedno od najpoznatijih imena u srpskom borilačkom sportu. U bogatoj karijeri, takmičeći se u kik boksu, Stanka je ostvarila zapažene rezultate.Od uspeha se posebno izdvaja sedam titula državnog prvaka, titula prvaka Evrope '96 i Balkana '93, kao i srebro na šampionatu sveta u Budimpešti '94 godine.

Stanka je osvojila i 2 bronzane medalje na prvenstvu Evrope '95 i na prvenstvu Sveta '97 godine.Na osnovu ostvarenih rezultata 1996. je izabrana za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda, a 2000 je dobila i priznanje za najboljeg kikbokesera decenije.Stanka je postala prva žena internacionalni sudija u Srbiji.

Završila je DIF 2000 godine sa diplomskim radom napisanim na temu Kickboxa i to je prvi diplomski rad napisan na tu temu.

Kickbox klub " Krstaš "

Po prestanku aktivnog bavljenja kik boksom ostala je u sportu. U zgradi SD Radnički na Crvenom krstu Stanka je otvorila klub. Klub nazvan „Krstaš” je jedan od bolje opremljenih u Beogradu.Klub je poceo sa radom krajem 2006 godine.Kao bivši sportista poseban akcenat je stavila na treninge žena i dece u kik boksu, održavajući specijalne treninge za te dve grupe, i po tome je jedinstvena u Srbiji. Na najbolji način je spojila kik boks i aerobik, ponudila nešto novo i pomogla u animiranju dece da slobodno vreme provode baveći se sportom, daleko od svih negativnih stvari koje ulica može da donese.Postoji nekoliko grupa od kojih je najbrojnija rekreativna grupa gde pol, godiste i zanimanje nisu bitni. Svako od nas vodi na neki nacin stresan zivot i rekreativni kickbox je idealan nacin za praznjenje negativne energije

Adresa
Vojdvode Šupljikca 31, Beograd-Zvezdara, 11000
Telefon
Telefon: 011/38-30-550 Mobilni: 064/19-80-362
E-mail
Broj pregleda:
1,273
Selekcija kluba
Mešovita
YouTube snimak: