Kik Boks klub Krstaš Beograd

Rejting
★★★
Ocena: 3 - 11 glasova

Adresa
Vojdvode Šupljikca 31
11000
Telefon
Telefon: 011/38-30-550 Mobilni: 064/19-80-362
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Stanka Savčić - Pejović je jedno od najpoznatijih imena u srpskom borilačkom sportu. U bogatoj karijeri, takmičeći se u kik boksu, Stanka je ostvarila zapažene rezultate.Od uspeha se posebno izdvaja sedam titula državnog prvaka, titula prvaka Evrope '96 i Balkana '93, kao i srebro na šampionatu sveta u Budimpešti '94 godine.

Stanka je osvojila i 2 bronzane medalje na prvenstvu Evrope '95 i na prvenstvu Sveta '97 godine.Na osnovu ostvarenih rezultata 1996. je izabrana za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda, a 2000 je dobila i priznanje za najboljeg kikbokesera decenije.Stanka je postala prva žena internacionalni sudija u Srbiji.

Završila je DIF 2000 godine sa diplomskim radom napisanim na temu Kickboxa i to je prvi diplomski rad napisan na tu temu.

Kickbox klub " Krstaš "

Po prestanku aktivnog bavljenja kik boksom ostala je u sportu. U zgradi SD Radnički na Crvenom krstu Stanka je otvorila klub. Klub nazvan „Krstaš” je jedan od bolje opremljenih u Beogradu.Klub je poceo sa radom krajem 2006 godine.Kao bivši sportista poseban akcenat je stavila na treninge žena i dece u kik boksu, održavajući specijalne treninge za te dve grupe, i po tome je jedinstvena u Srbiji. Na najbolji način je spojila kik boks i aerobik, ponudila nešto novo i pomogla u animiranju dece da slobodno vreme provode baveći se sportom, daleko od svih negativnih stvari koje ulica može da donese.Postoji nekoliko grupa od kojih je najbrojnija rekreativna grupa gde pol, godiste i zanimanje nisu bitni. Svako od nas vodi na neki nacin stresan zivot i rekreativni kickbox je idealan nacin za praznjenje negativne energije

2016-10-10 00:00:00
Kik Boks klub Krstaš Beograd Prikaz sportskog kluba Kik Boks klub Krstaš Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,273
U kategoriji Kik boks klubBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori