Karate klub Rakovica Kanon

Rejting
★★★
Ocena: 3.15 - 20 glasova

Adresa
Milorada Draškovića 24a
11090
Kontakt osoba
Menadžer kluba – Tatjana Milišić
Telefon
064/492-06-68
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Da bi napisali nešto o nama, prvo ćemo istaći što nas čini drugačijim i izdvaja  od drugih, koje su naše prednosti, kao i naše gledište na karate sport!?

Karate Klub Rakovica Kanon je počeo sa radom 01. februara 2001. godine. Prvom treningu je prisustvovalo 40-ro dece. Na prvom roditeljskom sastanku, istakli smo da je zadatak kluba razvoj, unapređenje i afirmacija karate sporta. Akcenat u radu posebno stavljamo na razvoj motoričkih sposobnosti kod dece, jer od razvoja tih sposobnosti, direktno zavisi i njihova konkuretnost na takmičenjima kao i opšte zdravlje i pravilan razvoj.

Ističemo da su naša deca bila učesnici na revijalnom delu svetskog prvenstva 2010 godine. Pomagali smo, a  i dalje to činimo, decu sa smetnjama u razvoju.

Kako se deca odlučuju za aktivno bavljenje sportom, prvenstveno zbog druženja i poznastava, a ne zbog takmičarskih rezultata, rad u klubu je koncipiran na radu sa decom koji pripadaju istoj generaciji. Imamo veliko iskustvo u radu sa najmlađima. Dobrodošli!

2016-09-16 00:00:00
Karate klub Rakovica Kanon Prikaz sportskog kluba Karate klub Rakovica Kanon u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,863
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori