Karate klub "Nippon" Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.09 - 16 glasova

Adresa
Jove Ilića 2
11000
Telefon
011/398-17-59 060/398-17-59
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Karate Klub NIPPON je osnovan 7.marta 1997 godine iz velike ljubavi prema deci i karate veštini sa jedne strane i nezadrživoj potrebi da se znanje prenese na mlade i time ostavi trag u razvoju njihove licnosti i istoriji karate sporta u našoj zemlji.

Od osnivanja Klub je poceo sa radom u tri osnovne škole, na teritoriji Beograda: OŠ Bora Stankovic (Banjica), OŠ Karaore (Autokomanda) i OŠ Kralj Petar I (Centar). Prve godine u Klub se upisalo 160 clanova. Tokom proteklih godina kroz Klub je prošlo preko 5.500 dece sa teritorije Beograda, a trenutno u Klubu vežba 180 clanova. Sedište Kluba je u OŠ Karaore, ul.Jove Ilica br.2, Beograd, dok se sekcije Kluba nalaze u OŠ Marko Oraškovic ul.Otona Župancica 30, N.Beograd i OŠ Kralj Petar II Karaorevic, Maruliceva br.8, Vracar.

Klub upisuje decu uzrasta od 3 godine i kroz plan i program rada ukljucuje veliki broj dece u karate sport gde sistemom selekcije stvara vrhunske sportiste uz pravilnu sportsku edukaciju licnosti.

MISIJA I VIZIJA

MISIJA je da razvije motoricke, funkcionalne i psihološke sposobnosti dece, kao i da usavršava karate veštinu u tehnickom i taktickom pogledu kod svojih clanova. Kroz sistem karate treninga i budo edukacije, razvija se samodisciplina, koncentracija, odgovornost, samopouzdanje tj. ostvaruje se harmonija duha i tela svakog clana Kluba. VIZIJA je da kroz sistematsko ucenje karate veštine, moralnih i etickih kodeksa, pozitivno uticemo na razvoj celokupne licnosti deteta i stvaranje vrhunskih rezultata.

CILJ

Cilj karate kluba NIPPON je da kroz trenažni proces obuci svoje clanove karate veštinom kao i da kroz proces selekcije omoguci stvaranje vrhunskih sportista i rezultata. Ukljucivanjem velikog broja dece u trenažni sistem postiže se i generalni cilj a to je masovnije ucešce dece u karate sportu, kao i osmišljavanje njihovog slobodnog vremena, odvracanje od negativnih uticaja, pružanje prilike za licno iskazivanje i socijalni razvoj dece kroz druženje i takmicenja, kao i druge oblike stvaralaštva.

PROGRAM RADA

Sportska škola 3 – 6 godina

Razvoj opštih motorickih sposobnosti dece

Karate škola 6 – 13 godina

Ucenje osnovnih karate tehnika, ucenicka zvanja

Škola za talente do 14 godina

Napredni program za talentovanu decu

Takmicarska škola

Ucenicka i majstorska zvanja - svi uzrasti

Etno karate - Vežbanje karatea uz etno muziku

Zimski i letnji seminari - Svi uzrasti

Polaganja za zvanja - Svi uzrasti

Škole skijanja, snow board-a i plivanja - Svi uzrasti

Humanitarne aktivnosti

 

2011-06-17 00:00:00
Karate klub "Nippon" Beograd Prikaz sportskog kluba Karate klub "Nippon" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 6,015
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori