Karate klub KING Kraljevo

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Dušana Karapandžića 21i
36000
Kontakt osoba
Nikola Vujić
Telefon
062/445-276 065/200-24-45
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Karate Klub King je osnovan 2011. godine, a 13. Maja iste godine Ministarstvo omladine i sporta upisuje KK „KING“ u Registar sporskih organizacija kao udruženja, sportskih društava i saveza pod rednim brojem 18955.

Klub je član Šotokan karate saveza Srbije, najmasovnijeg karate saveza u zemlji.

Klub koji vode instruktori i majstori karatea Vujić Nikola i Perić Simo, stručno osposoblji sa trenerskim zvanjem Sportske akademije iz Beograda, je za veoma kratko vreme postao brojčano vodeći klub u našem gradu.

Prepoznavši kvalitet i pravilan pristup u radu, mnogi vežbači iz drugih klubova su se priključili KING-u, pa tako klub danas ima najkvalitetniji kadetski, juniorski i seniorski tim u Kraljevu, sa kojim je po ostvarenim rezultatima dobio značajnu ulogu u Šotokan karate savezu Srbije.

U svom dosadašnjem radu, Klub je već u svojim redovima imao 6 vežbača majstorskog zvanja (crni pojas) od čega su 2 reprezentativca države.

U nastojanju da svojim članovima obezbedi što bolje uslove za vežbanje, Klub je svim selekcijama obezbedio po 4 termina nedeljno u trajanju od po 90 minuta.

Izuzetak čine jedino čine početnici koji prvih 6 meseci treniraju 3 puta nedeljno.

Važno je napomenuti da se sa svom decom koja imaju dijagnostikovan deformitet stopala i kičmenog stuba rade vežbe KOREKTIVNE GIMNASTIKE, sredom i subotom u trajanju od pola sata, potpuno BESPLATNO!

 

 

2013-03-07 00:00:00
Karate klub KING Kraljevo Prikaz sportskog kluba Karate klub KING Kraljevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,637
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori