Judo klub Mašinac Kraljevo

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Svetozara Markovića 2
36000
Telefon
064/166-77-44 063/681-695
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Judo klub Mašinac osnovan je odlukom Osnivačke skupštine, održane 26.03.1987 godine u zgradi današnjeg Mašinskog fakulteta. Na inicijativu prof.dr. Novaka Nedića, istaknutog judo majstora i nosioca trenerske licence, Zatana Čabrila dipl.maš. ing. dokazanog judo majstora i trenera. Postojeća judo sekcija bila je osnova za formiranje kluba. I pored želje da se obezbedi prostor za rad u krugu fakulteta, to nije ostvareno u tadašnjim oklonostima. Zahvaljujući veoma dobroj saradnji sa Osnovnom školom "Čibukovački partizani", prostor za treninge je obezbeđen u sali pomenute škole.

Nedostatak takmičara - studenata je definisao politiku razvoja kluba, tj. akcenat je bačen na najmlađe, s tim što je klub bio otvoren za sve zainteresovane. I pored veoma oskudnih materijalnih sredstava, zahvaljujući upornom i kvalitetnom radu rukovodstva kluba, za poslednjih dvadeset godina razvio se klub koji se svrstava među najbolje sportske klubove u Kraljevu, što potvđuju i priznanja dobijena od Sportskog saveza grada. Zahvaljujući ovom klubu, grad Kraljevo spada u razvijenije judo gradove južno od Beograda.

Treninzi se održavaju u sali Gimnazije u sledećim terminima:

– sreda 19:30h

-petak 21:00h

-nedelja 08:00h

Termini važe za sve grupe.

2011-03-07 00:00:00
Judo klub Mašinac Kraljevo Prikaz sportskog kluba Judo klub Mašinac Kraljevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,152
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori