Judo klub "Hrabro Srce" Beograd

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★½
Ocena: 3.8 - 10 glasova

Adresa
Svetozara Markovica 85
11000
Kontakt osoba
Branko Rašović - Glavni instruktor
Telefon
060/56-5555-4
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Judo Klub Hrabro Srce je počeo sa radom 5. novembra 2004. godine u borilačkoj sali sportskog centra Vojne Akademije. Klub je na prvom treningu brojao 7 članova. 1. marta 2010. godine dolazi do spajanja džudo klubova "Hrabro Srce" i "Ušće", koji od tog trenutka nastupaju pod zajedničkim imenom džudo klub "Hrabro Srce".

 

Istorijat džudo kluba "Ušće" počinje od 2005. godine kada je uspešno počeo da okuplja veterane i decu svih uzrasta i da osvaja medalje na domaćim takmičenjima. Spajanje ova dva džudo kluba u jednu još bogatiju familiju pod ne slučajno nazivom "Hrabro Srce" je došlo sasvim prirodno i na opšte zadovoljstvo zbog slične, odnosno iste filozofije i principa rada i usavršavanj kao i duha koji su negovali sada novi i stari članovi džudo kluba "Hrabro Srce".

 

Počev od naziva kluba "Hrabro Srce" može se zaključiti da težimo ka nečem uzvišenom, a to je da u svojim članovima budimo želju da u svom okruženju isijavaju najbolje osobine koje ih krase, i time daju svoj doprinos mikrosredini u kojoj se kreću. Suština rada i težnje u okviru kluba su zamišljene i zasnovane na temeljima vaspitno obrazovnih načela džudoa. Okruženje koje stvaramo, kao i klimu u tom okruženju zasnivamo na univerzalnom džudo principu "uzajamnim zalaganjem do zajedničkog napretka", što doprinosi porodičnoj atmosferi u klubu.

 

Posebnu pažnju dobijaju članovi kluba koji se smatraju starijim početnicima tj. oni koji su zakasnili za takmičarske rezultate a voleli bi da uče ovu lepu borilačku veštinu. Osnovna obuka u klubu obuhvata školu džudoa, polaganje za pojaseve, akrobatiku, vežbe brzine, snage, gipkosti, oblikovanja i koordinacije. Napredna obuka obuhvata pripremu za takmičenja i takmičenja. Obuka je prilagođena nivou svakog polaznika.

2011-03-15 00:00:00
Judo klub "Hrabro Srce" Beograd Prikaz sportskog kluba Judo klub "Hrabro Srce" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,643
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori