Ashihara kaikan klub ''Tsuru'' Beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.8 - 10 glasova

Adresa
Sjenička 1
11000
Kontakt osoba
Sasa Anđelić
Telefon
065/2633542
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Treninge Ashihara kaikan kluba Tsuru vodi Sempai Saša Anđelić, licencirani majstor Ashihara kaikan borilačkog sporta zvanja I DAN i internacionalni majstor Kyokushinkai karatea zvanja I DAN.

Glavni DOJO Tsuru se nalazi u Sportskom Centru Vračar, opremljen je tatamijem (strunjačama), neophodnom opremom za izvođenje treninga i klimatizovan.

Od 2000 godine se trudimo da razvijemo i prilagodimu našu ponudu svim zahtevima koje današnji život donosi. Uz mogućnost organizovanja različitih vrsta individualnih treninga, razvili smo i saradnju sa eminentnim beogradskim lekarskim ordinacijama kao i welness centrima.

Tsuru je organizovan kao klub u četiri sekcije, prema uzrastu sportista i njihovom nivou u borilačkom sportu:

Ashihara sportska škola: za decu od 4-7 godina starosti, pod nadzorom iskusnih instruktora deca prave svoje prve korake u sportu. Treninzi su koncipirani tako da deca kroz igru steknu naviku da se bave sportom. Naglasak u trenizima je na razvijanju koordinacije, elastičnosti i koncentracije. Naš program rada sa decom je razvijen i praktično primenjen tokom rada u vrtićima PU Vračar i privatnim vrtićima sa decom ovog uzrasta.

Tsuru Zelena Grupa: deca uzrasta 7-12 godina koja se po prvi put susreću sa borilačkim sportom. Uz razvoj kondicije i snage (psihičke i fizičke) deca uče osnovne karate tehnike.

Tsuru Plava Grupa: deca uzrasta do 14 godina koja su tokom proteklih dve ili tri godine treninga prošla kroz fazu Škole sporta i Zelenu Grupu i prihvatila osnovne tehnike iz karate-a. U ovoj fazi se uče elementima Judo-a i Aikidoa, odnosno osnovama Sabaki metoda po kom je Ashihara i prepoznatljiva u svetu.

Tsuru Crvena Grupa: namenjena je starijim od 14 godina. U ovoj Grupi se možete opredeliti za koje segmente Ashihara sporta ste zainteresovani (od rekreativnog treniranja zdravlja radi, samoodbrane do takmičarskih treniga).

 

2010-12-26 00:00:00
Ashihara kaikan klub ''Tsuru'' Beograd Prikaz sportskog kluba Ashihara kaikan klub ''Tsuru'' Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,535
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori