Aikido klub Sensei Niš

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.74 - 19 glasova

Adresa
Velikotrnavska 4 (O.Š. "Car Konstantin")
18000
Kontakt osoba
Ivan Tašić
Telefon
063/109-77-96
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Septembra 2003.godine u Nišu počeo je sa radom novi klub u okviru Aikido Federacije Srbije - “SENSEI”. Aikido Klub Sensei je osnovao 21.07.2003. godine Ivan Tašić, instruktor kluba, doktor medicine. Osnivanjem kluba “SENSEI” strast instruktora ovog kluba prema aikidou prerasla je u aktivan rad na propagiranju i razvoju principa aikidoa među članovima svoga kluba ali i svim potencijalnim aikidokama.

Od samog početka rada “SENSEI” je bio klub koji obećava, a danas, nakon sedam godine rada, sa pravom se o njemu govori kao o vrlo uspešnom klubu.

Ujedinjeni oko iste ideje u klubu vežbaju članovi različitog uzrasta i zanimanja, roditelji sa svojom decom i pripadnice lepšeg pola, što treninge čini posebno atraktivnim. Ljubav prema aikidou, želja za napredovanjem, sportski duh i prijateljstvo među članovima jesu odlike kluba “SENSEI”.Klub održava treninge  u OŠ “Car Konstantin” u Nišu i otvoren je za nove članove ljubitelje aikidoa, za nove saradnje i nove ideje sve u cilju usavršavanja  duha i tela koje se kroz vežbanje aikidoa zasigurno može postići.

2011-10-18 00:00:00
Aikido klub Sensei Niš Prikaz sportskog kluba Aikido klub Sensei Niš u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 6,783
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori