Klub američkog fudbala "Imperatori" Niš

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.94 - 18 glasova

Adresa
Pomoćni teren "FK Radnički"
18000
Kontakt osoba
Aleksandar Jocić
Telefon
065/520-71-20
E-mail
Selekcija kluba
Muška

Klub američkog fudbala "Imperatori Niš" osnovan je 2006. godine na inicijativu enutzijasta i zaljubljenika u sport. Par prijateljskih utakmica predhodilo je prvoj takmčarskoj sezoni. Imperatori su u debitantskoj sezoni ostvarili odlične rezultate, postavši viceprvaci lige bez opreme.Sledeći korak u razvoju kluba bio je nabavka zaštitne opreme i pripreme za učešće u "Nacionalnoj ligi Srbije 08". Imperatori su se takmičili u grupi "Jug", i malo im je nedostajalo da se priključe doigravanju i borbi za titulu. Klub pored učestvovanja u takmičenjima veliku pažnju posvećuje omasovljenju i popularizaciji sporta. Sistem treninga kao i razvoja kluba podignut je na viši nivo kako bi se omogućio stalni napredak igrača i lako uklapanje novih članova.

Utakmice koje "Imperatori" igraju kod kuće odlikuje veliki broj posetilaca i odlična atmosfera. Grad i lokalna zajednica daju veliku podršku klubu, mediji aktivno prate dešavanja vezana za klub i utakmice. Prijatelji kluba omogućili su "Imperatorima" da treniraju, takmiče se, promovišu sport i svoj grad na najbolji mogucć način.

2011-01-01 00:00:00
Klub američkog fudbala "Imperatori" Niš Prikaz sportskog kluba Klub američkog fudbala "Imperatori" Niš u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 6,547
U kategoriji Američki fudbal



BesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori