Klub američkog fudbala ''Dukes'' Novi Sad

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.92 - 13 glasova

Adresa
Temerinska 83
21000
Telefon
063/180-39-82
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub američkog fudbala Novi Sad Dukes postoji od 2002. godine, i u ovom kratkom periodu Vojvode su uspele da naprave brend. Jedan od najbolje rangiranih timova u Srbiji, i sve to bez ijednog američkog trenera i igrača. Vojvode igraju dve lige - domaću SAAF Superligu, i Centralno-evropsku. Trenutno, Vojvode su drugi u SAAF Superligi, dok u Centralno-evropskoj nisu stigli do playoff-a. Što se reprezentacije tiče, i predstavljanja Srbije - čak 11 igrača Vojvoda je nosilo dres reprezentacije, 1 igrač je odabran za All-star tim Evrope, a sada će 4. najmlađih Vojvoda predstavljati Srbiju na Evropskom juniorskom prvenstvu.

Takođe, u timu Dukes-a je 7 momaka iz Zagreba, koji svake nedelje putuju kako bi prisustvovali treninzima i utakmicama.

 

Program za mlade se sastoji iz seniorskog, juniorskog i flag tima, što je pružilo mogućnost upisivanja mladih bez obzira na godište, pol, i fizičke predispozicije, gde su im na svakom treningu dostupna minimum 3 trenera u svakom trenutku.

 

I sam marketing nije zaostajao, tako da pored redovnih radijskih gostovanja, gde izdvajamo Radio In, koji se priključio klubu kao medijski partner, do intervjua u mesečnim magazinima, gostovanjima u televizijskim emisijama i talk show-ovima do podrške inostranih medija - radio stanica i online medija širom Evrope i Amerike. Vojvode se pojavljuju u spotovima (Sergej Ćetkovic, Tribal Band, Dunja Ilić itd.) kao i reklamama (npr. Reklama sa Jelenom Karleušom za “O la la”), kao i igrači Vojvoda na svim oblicima javnog prevoza u Beogradu u okviru reklamne kampanje Sport Vision-a.

Takođe, jedan od igrača Vojvoda, voditelj Andrej Maričić, je učestvovao u reality show-u VIP Survivor na Prvoj TV.

 

Novi Sad Dukes nisu samo aktivni na terenu, već između treninga i utakmica, trude se da se oduže "zajednici" i pomognu njenom unapređenju. 2010. godinu je obeležio humanitarni rad Dukes-a na različitim poljima, gde većina "poduhvata" ne bi bila moguće bez ogromne podrške Novosađana, koji su se još jednom pokazali kao ljudi koji su tu da pomognu onome kome je pomoć potrebna.

2011-01-01 00:00:00
Klub američkog fudbala ''Dukes'' Novi Sad Prikaz sportskog kluba Klub američkog fudbala ''Dukes'' Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , ,

Broj pregleda: 10,174
U kategoriji Američki fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori