Akva park Hotel Izvor Srbija

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Mišarska bb
34300
Telefon
+381 34 700 400
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Na samo sat vremena vožnje od Beograda - u Bukovičkoj banji nalazi se Aqua park Izvor Aranđelovac.  Na površini od 6 ha uz tri bazena sa mineralnom vodom, moderne atrakcije i najviše tobogane u Srbiji ovaj akva park vam nudi do sada neviđeno adrenalinsko iskustvo.

Proverite zašto je u našem akva parku najbolja zabava ovog leta! Radno vreme aqua parka je svakim danom od 10 - 19h.

Od tobogana izdvajamo:„Boomerang“ (Turbo lance) je tobogan najnovije generacije koji nudi jedan od najekstremnijih spusteva sa čak 22m visine. Korisnici se najpre spuštaju niz strmu ivicu, zatim se u punoj brzini „penju“ vertikalno, opet spuštaju, usporavaju i na kraju završavaju vožnju dugu 103m u zaustavnoj stazi.

„Space Boat“ je kombinacija dva tobogana. Probajte ga i doživite magično iskustvo! Visok je 15m, a dugačak 90m.

„Freefall“ spust takođe počinje sa 18m visine. Nudi vam jednu od najbržih vožnji u životu, uz maksimalnu bezbednost. Da li ste spremni da se prepustite?

„Rafting Slide“ je širok, otvoren tobogan visok 18m. U veselom spustu dugačkom 120m možete uživati sa decom, partnerom ili prijateljima.

Postoje tobogani o kojima se uvek priča. „Twister“ je legenda. Udahnite i krenite u brzu i zabavnu avanturu, idealnu za sve koji vole adrenalinske doživljaje. Naš „Twister“ ima dva tunela, koji su dugački po 53m, a počinju sa visine od 9m.

“Body Slide“ je 96m dug tobogan koji nudi laganu, udobnu i prijatnu vožnju, a počinje sa visine od 12m.

Naš „Black Hole“ zatvoreni tobogan u obliku cevi je najpopularnija vožnja koja nudi neverovatno i jedinstveno iskustvo. Niz specijalnih svetlosnih efekata čini ovaj spust jednim od najatraktivnijih. Ova 120m dugačka vožnja rezervisana je za one najhrabrije, jer spust počinje sa 18m visine!

Park ima i veliki broj tobogana za decu

2012-07-09 00:00:00
Akva park Hotel Izvor Srbija Prikaz sportskog kluba Akva park Hotel Izvor Srbija u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 5,359
U kategoriji Akva parkoviBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori