31 Mar 2017

Les Mills Live Serbia

Kao deo velike globalne Les Mills turneje LES MILLS LIVE SERBIA biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens (Sutjeska 2), pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije iFIT.
Pin It

 

Od ukupno 100 zemalja koje su ucestvovale u izboru za realizaciju ovog dogadjaja Srbija se nasla medju 16 koje su dobile pravo realizacije.

Učešće na LES MILLS LIVE SERBIA je besplatno. Od 7. marta fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs

LES MILLS LIVE SERBIA, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča.

Osećaj treniranja na LES MILLS LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti. Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske fitnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika.

Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Ja idem na Live fotografiju”, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu.

Važan deo LES MILLS LIVE SERBIA biće i volonteri, za koje je konkurs otvoren do 22. marta.

Satnica treninga LES MILLS LIVE SERBIA

13:30 Svečano otvaranje Les Mills Live Serbia 2017
14:00 Body Attack
15:15 Body Balance
16:30 Grit
17:15 Body Jam
18:30 Body Combat

  • Organizator: Les Mills Serbia
  • Grad: Novi Sad
  • Kontakt: 060 41 40 000
  • Učešće je: Besplatno
Les Mills Live Serbia Kao deo velike globalne Les Mills turneje LES MILLS LIVE SERBIA biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens (Sutjeska 2), pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije iFIT. Where: Les Mills Serbia , , , Srbija Category: Sport When: 01 april 2017

Ostavi komentar

Les Mills Live Serbia 5 Votes out of 5 based on (1 Glas) ratings. 5 user reviews

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori