Back BesplatanSport.com
    FITNES STUDIO “2BFIT” Stepa Stepanovic

FITNES STUDIO “2BFIT” Stepa Stepanovic

Oceni klub
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Generala Ljubomira Milića 9
11000
Telefon
0652044444
E-mail
Selekcija kluba
Muška

Gym&fitness studio “2Bfit” je otvoren u decembru 2016.godine. Objekat je potpuno prilagodjen uslugama koje nudi, od osvetljenja, ventilacije, klimatizacije i prijatnog ambijenta... Opremljen je profesionalnom kardio opremom (Life fitness) i spravama premium segmenta, a treninge vode treneri sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu koji poseduju licencu Nemačke Fitnes asocijacije.

Fitness studio 2Bfit - nalazi se na Vozdovcu u naselju Stepa Stepanovic

Vođeni treninzi- predstavljaju rad uz nadzor trenera, čime smanjujemo rizik od pogrešnih pokreta i povreda. Nakon što utvrdimo vaš cilj, izrađujemo detaljan plan i program vežbi. U zavisnosti od cilja programi mogu biti različiti: prilagođeni povećanju snage i mišićne mase, redukciji telesne težine, rekreaciji itd.

Slobodni - Uz profesionalnu kardio opremu i sprave premium segmenta u prijatnom ambijentu možete ostvariti vaše ciljeve. Mi smo tu da vas posavetujemo oko odabira suplementacije i podržimo u ostvarenju vašeg cilja.

Individualni - Individualni treninzi podrazumevaju poseban pristup (1 na 1). Vežbaču je posvećena maksimalna pažnja što kao rezultat daje brže ostvarenje cilja. Kod individualnog treninga, sve što je potrebno da uradite je da dođete na trening, kažete koji je vaš cilj, a trener će napraviti procenu i program  treninga, bodriće Vas da istrajete tokom celog treninga, učiniće da Vaš dolazak u teretanu ne bude samo formalnost. Tako će svaki trening, bez izuzetka, imati smisla i učiniti da budete bliže Vašem cilju. U cenu je uračunato kreiranje programa treninga i ishrane, kao i merenje procenta masti, skeletnih mišica i visceralne masti.

2017-11-02 00:00:00
FITNES STUDIO “2BFIT” Stepa Stepanovic Prikaz sportskog kluba FITNES STUDIO “2BFIT” Stepa Stepanovic u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1469
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori