Back BesplatanSport.com
    Fitnes centar teretana F-Gym Južni bulevar

Fitnes centar teretana F-Gym Južni bulevar

Oceni klub
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Južni bulevar 32-34
11000
Telefon
011/38 36 898 060/38 36 898
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana F-Gym postoji kao sportsko drustvo od oktobra 2000 godine. Od svog nastanka do danas aktivno ucestvuje i pojavljuje se na svim takmicinjima koje organizuje Bodybuilding savez Srbije kao i savez za dizanje tegova Srbije. Pored uspeha koje ostvarujemo na tim takmicenjima glavna orijentacija fitness centra F-Gym-a je rekreacija, zdrav zivot, sirenje ideje i popularizacija sporta. Zato i volimo da isticemo da je glavni i najveci uspeh za protekli period rada fitness centra, podatak da imamo preko 20.000 clanova.

Teretana Juzni bulevar F-GYM je nakon sedam godina postavljanja na Crvenom Krstu (u zgradi Doma zdravlja na Vracaru) uspeo da sagradi i potpuno namenski opremi objekat od 500m2 ciji je sada i vlasnik. Tim potezom je sebe svrstao u vrlo malu grupu sportskih drustava koji poseduju sopstveni sportski objekat. Novi objekat se nalazi na Vracaru u ulici "Juzni bulevar" br. 32-34(U pasazu) ili na samom uglu ulica Mihajla Gavrilovica i Juznog Bulevara.

Novi objekat sportskog drustva fitnes centra F-GYM je sastavljen iz pet nivoa i svaki predstavlja celinu za sebe: prostrane svlacionice sa mokrim cvorom i tusevima, onda nivo sa bogatim kardio programom, zatim nivo sa spravama za snagu, nivo sa slobodnim tegovima i na kraju sala za parterne vezbe . Sve je to spojeno u jako lepu celinu sa toplim bojama, prijatnim i dobro poznatim osobljem.

Zahvaljujemo se svim prijateljima i uopste svim ljudima dobre volje koji su na bili koji nacin pomogli na ostvarenju ovog za nas velikog cilja. Svim nasim sadasnjim i buducim clanovima zelimo prijatno vezbanje i rekreiranje.

Radno vreme teretane F-GYM:

Ponedeljak - Nedelja: 07:00 do 23:00

2016-11-25 00:00:00
Fitnes centar teretana F-Gym Južni bulevar Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana F-Gym Južni bulevar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 877
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori