Back BesplatanSport.com
    Balon za fudbal Sport Magic Novi Sad

Balon za fudbal Sport Magic Novi Sad

Oceni klub
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Podunavska 12
21000
Telefon
064 2113503
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Balon za fudbal je centralni objekat u celom sport magicu kompleksu. Moderno izgradjen po najvisim evropskim i svetskim standardima,predstavlja vas savrsen izbor za rekreaciju u zimskom periodu.

Balon za fudbal - dimenzije 38/18, a podloga je uradjena od najnovije generacije vestacke trave,sa sertifikatima fife i uefe. Trava je popunjena gumenim granulatom koju ublazava padove i povrede.

Rezultat se ocitava uz pomoc elektronskog semafora,koji ima tastere na golovima radi lakseg rukovanja. Osvetljenje je reseno uz pomoc najmodernijih led reflektora,jacine 500 luksa balon je uradjen od duple membrane,sto je nova tehnologija i sprecava mogucnost pojave kondenza zimi.

Grejanje je se vrsi uz pomoc termogena,masine koja uduvava topli vazduh. Garantovana temperatura i u najstrozijim zimskim uslovima iznosi 18 stepeni.

Leti se balon otvara sa obe strane u duzini od 20 metara,sto omogucuje strujanje vazduha i prijatnu temperaturu.Takodje i u ovom slucaju je prednost dvostruke membrane zastita od sunca.sve ovo omogucuje da se termini igraju u balonu i u letnjem periodu.

U okviru balona posedujemo 4 moderno opremljenje svlacionice,svaka sa podnim grejanjem,tusevima na senzore, fenovima, ventilacijom i ormaricima za odlaganje licnih stvari. Na usluzi su vam i 2 toaleta.

2016-11-23 00:00:00
Balon za fudbal Sport Magic Novi Sad Prikaz sportskog kluba Balon za fudbal Sport Magic Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1340
U kategoriji Balon za fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori