Konjički klub "Ergela Surčin" Beograd

Oceni klub
★★★★
Ocena: 4.35 - 20 glasova

Kontakt osoba
Dušan Pajić - upravnik ergele i trener
Telefon
063/351 982
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Primarna delatnost naše farme je uzgajanje i treniranje punokrvnih grla. Posedujemo svoje sopstvene pastuve koje koriste svi drugi uzgajivači punokrvnih kobila. Štala takođe ima komercijanu vrednost zbog uzgoja podmlatka i treniranja trkačkih konja drugih vlasnika i uzgajivača, ne samo naših sopstvenih.

 

Farma konja se nalazi blizu reke Save i udaljena je oko 15km od Beograda, glavnog grada Srbije. Farma konja "Surčin" ima kapacitet od 74 boksa, od čega 4 boksa za pastuve (izolovani boksevi), 34 boksa u štali za treniranje, 4 boksa za ždrebljenje koji su delimično izolovani i imaju grejne lampe. Između štala je manjež, 72x35m sa podlogom od peska. Sa obe strane manježa je galerija za gledaoce.

 

Farma takođe poseduje sobe za džokeje i štalske momke. Takođe, tu je i pokriven prostor za 20.000 bala sena i silos za 180t zobi. Blizu manježa je šetalica za 6 konja. Farma poseduje transporter za 6 konja i prikolicu za dva konja. Treniranje se obavlja na stazi od 1300m sa podlogom od peska. Staza je u obliku elipse, što je slično američkim trkačkim stazama.

2011-03-13 14:53:45
Konjički klub "Ergela Surčin" Beograd Prikaz sportskog kluba Konjički klub "Ergela Surčin" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 10391
U kategoriji JahanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori