Bazeni Košutnjak Popularno

Oceni klub
★★★★½
Ocena: 4.62 - 138 glasova

Adresa
Kneza Višeslava 72
11030
Telefon
011/3555-461
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Bazeni Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku 8. juna su počeli sa radom.Ove godine neposredno pre samog otvaranja najvećeg plivališta, uprava Zavoda je inicirala adaptaciju olimpijskog bazena. 

Sredili smo pločice, hidroizolaciju, napravili smo objekat za sportiste sa svlačionicima i pratećim sadržajem.U vreme priprema vaterpolista nećemo menjati radno vreme za građanstvo. Kada se završi sezona postavićemo balon, tako da će olimpijski bazen biti u funkciji tokom čitave godine - izjavio je Jasminko Pozderac.Sa završetkom školske godine, od 25. juna, počinju i besplatni programi u realizaciji profesora fizičke kulture Zavoda.

Škole sporta okupiće zainteresovane za odbojku na pesku, stoni tenis i plivanje. Đaci osnovnih i srednjih škola izabrane sportove pohađaće po mesec dana, a svi programi završavaju se 31. avgusta. Cenovnik usluga je nepromenjen, tako da je ulaz za odrasle osobe 200 dinara dok je za decu do sedam godina cena karte 100 dinara. Sredom, osnovci i srednjoškolci uz đačku knjižicu, na plivalište Zavoda mogu ući besplatno.

Radno vreme bazena je od 10 do 19 sati, a posetioci će tokom leta moći da uživaju i u drugim manifestacijama Zavoda za sport i medicinu sporta. U toku radnog vremena, u pratećim prostorijama Zavoda za sport i medicinu sporta na otvorenom plivalištu, svakodnevno će biti lekarska služba i službeno lice iz MUP-a Čukarice.

Spasilačka služba broji 12 spasilaca, a na poslovima obezbeđenja radiće do 15 ljudi. Prvi korisnik koji je danas otvorio sezonu kupanja na bazenu ”Košutnjak” dobio je od direktora Zavoda Jasminka Pozderca besplatnu sezonsku ulaznicu.Bazeni Košutnjak imaju 5 otvorenih i jedan zatvoreni bazen, a od prošle godine zimi je olimpijski bazen natkriven balonom i otvoren za građanstvo.

Za sve dodatne informacije za halu sportova i zatvoreni bazen posetite link>>

Bazeni Košutnjak Cenovnik

Ucitavanje ...

2011-06-08 00:00:00
Bazeni Košutnjak Prikaz sportskog kluba Bazeni Košutnjak u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 100222
U kategoriji BazeniBesplatanSport.com FaceBook Twitter

FacebookTwitterDiggStumbleuponRedditPinterest
Pin It
Mapa
Komentari (2)
od

★★★★
Izvinjenje
Izvinjavam se ovom sajtu, mislila sam naravno na oficijalni sajt Bazena Kosutnjak! Jos jednom izvinjenje Besplatan sport sajtu!
od

Sramota i dezinformacija
ZASTO NIKO NIJE NASAO ZA SHODNO DA SA SJATA SKINE OBAVESTENJE A I SA BLAGAJNE (rekose nam cuvari da i tamo pise, mi nismo videli jer je bio mrak) DA BAZEN NEMA NOCNO KUPANJE?! ISPALILO SE NAS ZILION, SRAMOTA!

Ostavi komentar Procitajte svih 2 komentara

Popularni Klubovi