Back Adresar sportskih klubova Bazeni Bazeni "11.April" Beograd

Bazeni "11.April" Beograd

Oceni klub
★★★★
Ocena: 4.11 - 27 glasova

Adresa
Pariske Komune
11000
Telefon
011/267 1547
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Od kako je 1979. godine osnovan Sportski i poslovni centar Novi Beograd, korisnicima su na raspolaganju raznovrsni sportski sadržaji, namenjeni posetiocima svih uzrasta, kako profesionalnim sportistima, tako i rekreativcima. Ponuda, kvalitet i predusretljivost imperativi su kojima se Uprava centra rukovodi, izlazeći u susret korisnicima, uz stalno upotpunjavanje sadržaja i poboljšanje kvaliteta usluga.

 

Dva objekta JP sportskog centra „Novi Beograd“, SRC „11.April“ i Hala sportova, otvoreni su korisnicima preko 350 dana u godini. Kao najstariji sportski objekat na teritoriji opštine Novi Beograd, Hala sportova je, od samog otvaranja, 1968. godine, stvarala tradiciju dvorane domaćina vrhunskih klubova i takmičenja. Svetsku slavu, na parketu velike dvorane, stekao je KK Partizan, a tribinama još uvek odzvanjaju povici podrške Zoranu Slavniću, Kićanoviću, Dalipagiću, Divcu, Paspalju, Đorđeviću, Daniloviću. Pored KK Partizan, svoje mesto ovde su našli i košarkaški klubovi Radnički, IMT, Beopetrol, Atlas, Beobanka, odbojkaški Radnički i Milicionar, rukometni Mepeks, Bask, Hummel, kao i mnogi klubovi različitih borilačkih sportova.

 

Preko 1.000 utakmica u domaćim i međunarodnim takmičenjima, odigrano je u Hali sportova. Brojni turniri, revije i prvenstva, održani su, na zadovoljstvo takmičara, gledalaca i uprave. Beogradski pobednik, Zlatna rukavica, Turnir gradova u odbojci, Protur – stoni tenis, Prvenstvo Evrope u Sambou samo su neki od njih. Jugonostalgičarima je još uvek u sećanju i veliki Sportov turnir u malom fudbalu, koji je sedamdesetih i osamdesetih godina dvadesetog veka okupljao preko 700 ekipa iz tadašnje Jugoslavije.

 

Pored sportskih, Hala sportova je i čest domaćin vrhunskih kulturnih manifestacija. Glasovi mnogih velikih imena svetske muzičke scene, ispunjavali su ushićenjem hiljade posetilaca. Blondie, The Stanglers, Public enemy, Placebo, Cool and the Gang, Brian Adams samo su neke od zvezda koncerata održanih u Hali, a već godinama se na parketu tradicionalno održava i takmičenje u plesu Beodance open.


, , , , ,

Broj pregleda: 22633U kategoriji Bazeni
BesplatanSport.com

FacebookTwitterDiggStumbleuponRedditPinterest
Pin It
Mapa

Popularni Klubovi