"Stari Dif" Bazeni Beograd

Oceni klub
★★★½
Ocena: 3.89 - 19 glasova

Adresa
Deligradska 27
11000
Telefon
011/2658-747
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Gradski centar za fizičku kulturu poznat kao „Stari Dif“ već decenijama pruža kvalitetne usluge iz oblasti fizičke kulture i rekreacije svojim sugrađanima.

Od 1968 godine, GCFK Stari Dif svojim sugrađanima stoji na raspolaganju kada su u pitanju programi namenjeni svim generacijama, od beba do najstarijih sugrađana. Stoga je i razumljivo zašto je Stari Dif uvek najbolji izbor za sve porodice. Okosnicu rada GCFK-a čini razvijanje onih sportskih aktivnosti koje se odnose na razvoj psihofizičkih aktivnosti kroz rekreaciju, odnosno "sport za svakog građanina", bez obzira na uzrast i druge karakteristike. Iako se pre svega radi o individualnom pristupu korisniku, kroz programe GCFK se razvija i osećaj zajedništva, solidarnosti i međusobnog uvažavanja.

Pozicija GCFK-a u samom centru grada, ali i lepeza raznovrsnih programa  je velika prednost koja se koristi u privlačenju i zadržavanju korisnika. Individualno učešće u sportskim programima GCFK-a najviše je  zastupljeno, ali se u okviru toga vrši i određena kvalitativna nadgradnja koja proističe iz promovisanja odomaćene maksime GCFK-a da je "Stari DIF prijatelj cele porodice". Na taj način sublimiše se skoro pet decenija rada ove ustanove na popularisanju raznovrsnih sportskih aktivnosti, a sve u cilju stvaranja zdravog pojedinca, sposobnog da se integriše u različite poslovne, socijalne i druge odnose.Dugogodišnji odgovoran rad sa korisnicima ogleda se u raznovrsnosti programa kojih je više od trideset, kao i u pronalaženju specifičnih programa za određene grupe korisnika.

Od dečijih programa na bazenu GCFK-u se realizuju: “Obuka plivanja za bebe“, „Obuka plivanja za decu starosti od 5-6 godina“ , „Obuka plivanja za školsku decu“ , „Zdravstveno korektivno plivanje“ i „Obuka u trenažnom plivanju“.

Dečiji programi u sali: „Ritmička gimnastika“, „Difi Sportić“, „Škola košarke“ i „Obuka voženja rolera i koturaljki“. Od fitnes programa u GCFK-u se realizuju : „ Pilates“, „Total fitnes“, „Zumba fitnes“ i „Balerolady“.

Od  programa na bazenu realizuju se se: „Slobodno plivanje“, „ Akvabik“,  „Obuka plivanja za odrasle“, „Hidro kinezi terapija“, „Biznis paketi“ , „Hidro i ručna masaža“.

Od programa u kardio teretani realizuju se: „Kardio teretana“,  „Teretana kardio bazen“, „Korektivni program u trim kabinetu“, „Kombinovano korektivni program“, „Vežbe za zdravlje“, „Biznis paket“, „Zdravstveno korektivno vežbanje za starija lica od 65 godina“.

GCFK omogućava i beneficirane cene za pojedine programe. To su programi: starija lica - bazen i sala, studenti - bazen i sala, porodično sportsko obrazovanje i vežbe za trudnice.Dva puta godišnje održavaju se besplatni dečji kampovi – letnji i zimski kamp za osnovce od 1 do 4 razreda osnovne škole, u saradnji sa Sekreterijatom za sport i omladinu grada Beograda.    

O svim aktuelnim dešavanjima u vezi uvođenja novih programa, popustima, akcijama i slično možete se informisati na našem sajtu wwwstaridif.rs ili fejsbuk stranici.

2011-02-08 00:00:00
"Stari Dif" Bazeni Beograd Prikaz sportskog kluba "Stari Dif" Bazeni Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 21489
U kategoriji BazeniBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa
Komentari (2)
od

★★★★★
Mrze koriosnike
Moj komentar se odnosi na krajnje neprofesionalan odnos uprave Starog DIF-a prema korisnicima usluga - uslovljavaju da se i onako skupe usluge koriste u ogranicenom roku (nekad 45 a sad 30 dana) sto nije opravdano ni sa stanovista zauzetosti jer je npr. bazen potpuno prazan u poslepodnevnim terminima i inace, a pogotovu leti, ni sa stanovista odnosa prema korisniku (jos cu se konsultovati sa advokatom da li mogu tako da ogranice koriscenje a novac su uzeli), a o podrsci "zdravom" zivotu nema ni govora - ta uprava MRZI gradjane zbog kojih je i dovedena da radi taj posao!!!
od

★★★★★
Zatvoren bazen
da li zna neko koliko kosta dnevna karta za zatvroni bazen i kojim datumima su slobodni termini tokom zime?

Ostavi komentar Procitajte svih 2 komentara

Popularni Klubovi