Balon za mali fudbal Zlatna lopta Vračar

Oceni klub
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Đerdapska 19
11000
Telefon
063 37 96 96
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Balon sala (balon za mali fudbal) "Zlatna lopta" otvorena je 2014 godine. Teren balon sale povrsine je 33 sa 16 metara, okruzen martinelom. Prekriven je vestackom travom ispod koje je podloga napravljena od reciklirane gume. Tehnologija primenjena u pravljenju ovakve podloge osmisljena je kako bi stitila zglobove prilikom padova i kao takva podloga je pogodna za sportske aktivnosti svih uzrasta i starosnih dobi.

Trava je postavljena od strane firme Pejkom d.o.o zvanicnog distributera POLYTAN Gmbx iz Nemacke, koja poseduje sertifikate FIFA I UEFA o kvalitetu. Platno sale je od PVC materijala koji propusta svetlost ali istovremeno poseduje UV zastitu cime se unutar sale ne stvara efekat staklene baste. Sala se tokom zime greje sa dva rejna topa, a tokom leta se duze bocne strane sale otvaraju kako bi se omogucilo prirodno strujanje vazduha i prijatna klima tokom toplih letnjih dana.

Teren je predvidjen za 10 do 12 igraca.

Obezbedjeni markeri, lopte i ostali sportski rekviziti.

Cetiri svlacionice sa tusevima i podnim grejanjem.

Usluzni fenovi i obezbejen parking.Gde se nalazi Balon za fudbal zlatna lopta - U sirem centru grada na uglu ulica Juzni bulevar i Djerdapska na opstini Vracar smestena je savremena balon sala za mali fudbal "Zlatna lopta", kao deo istoimenog sportskog kluba pravo mesto za rekreaciju i druzenje sa porodicom, prijateljima i kolegama. Provedite zlatne trenutke i uzmite jedan sportski predah od uzurbane svakodnevnice. Usluge balon sale SK "Zlatna lopta", su vam na raspolaganju svakog dana od 9h do 24h.

Pozovite da zakažete vaš termin.

 

2016-11-22 00:00:00
Balon za mali fudbal Zlatna lopta Vračar Prikaz sportskog kluba Balon za mali fudbal Zlatna lopta Vračar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 707
U kategoriji Balon za fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori